Kjøkkenhagen og BioKing produktseriene består av frokostblandinger som markedsføres til storhusholdning.

 

Frokostproduktene er laget av de ypperste økologiske ingredienser som finnes. Produktene er satt sammen av premium økologiske råvarer som havregryn, spelt, frysetørkede bringebær og rips, jordbær, blåbær, mandler, hasselnøtter, kokosflak, gresskarkjerner, Sultana rosiner, speltflak, Himalayasalt, fullrørsukker m.m.

 

Alle råvarene dyrkes av lidenskapelige økologiske bønder. Råvarene er skånsomt innhøstet, soltørkede og optimalt foredlet ved lave temperaturer. Dette bevarer smaken, energien og urkraften i produktene.


Standarden ”Premium Organic” sikrer at produktene er produsert i mineralrik jord, og at de er fri for kjemiske stoffer. Vi følger særdeles høye standarder i alle ledd på reisen fra jord til bord.

 

Produktene har et sterkt innbydende preg, er veldig smaksrike, har lettvint forsyning, og bidrar til et spennende og sunnere utvalg på frokostbordet.

Frokost Bringebær.jpg

Frokost Bringebær er en herlig frokostblanding, fargerik og tiltrekkende, og forlokkende alternativ på frokostbordet. 

 

Bringebær-crunchyen gir en behagelig knasende opplevelse i munnen, og den lett syrlige og søte smaken virker veldig oppfriskende.

 

Inneholder havregryn, rårørsukker, solsikkeolje,  kokos, usøtet speltpops, frysetørkede bringebær, Himalayasalt, speltflak, Sultanarosiner og gresskarkjerner.

 

EPDnr 4849147     Kjøkkenhagen

 
Frokost Nøtter.jpg

Frokost Nøtter er en deilig frokostblanding hvor mandler, hasselnøtter og havregryn er bakt sammen til en crunchy som gir en herlig knasende følelse og en nydelig nøttesmak.

 

Frokost Nøtter er en sunn og balansert blanding som gir en solid frokostopplevelse.

 

Inneholder havregryn, solsikkeolje, rørsukker, fullrørsukker, kokos, usøtet speltpops, hakkede mandler, hakkede hasselnøtter, Himalayasalt, speltflak, Sultanarosiner og gresskarkjerner.

 

EPDnr 4842787     Kjøkkenhagen

 
Frokost Nøtte-Sjokolade.jpg

Frokost Nøtte-Sjokolade er en frokost-blanding hvor havregryn og hasselnøtter er bakt til en knasende crunchy. Kakaopulver og sjokolade gir en lett mørk sjokoladesmak. Ripsbærene gir fin farge, og en ekstra syrlig spiss som løfter smaksopplevelsen ytterligere ett hakk.

 

Inneholder havregryn, hasselnøtter, rårørsukker,  solsikkeolje, rørsukker, kokos, usøtet speltpops, kakaopulver, sjokolade, Himalayasalt, speltflak, ripsbær, Sultanarosiner og bakte gresskarkjerner.

 

EPDnr 4849162     Kjøkkenhagen

 
Crunchy Bringebær.jpg

Crunchy Bringebær er en utsøkt frokostblanding som innholder rikelig med havregryn, kokos, speltpops og bringebær. Crunchyen blir skånsomt bakt etter spesiell oppskrift i de østerriske alpene.

Når crunchyen kommer varm fra ovnen tilsettes det 5% frystetørkede bringebær. Dette gir en herlig, frisk smak av bringebær i denne knasende crunchyen.

 

Inneholder havregryn, rårørsukker, solsikkeolje, kokos, usøtet speltpops, frysetørkede bringebær og Himalayasalt.

 

EPDnr 4849139     Kjøkkenhagen

 
Crunchy Nøtter.jpg

Crunchy Nøtter er en knasende frokostblanding basert på premium ingredienser og ekte håndverk. Dette gir en knasende crunchy med en nydelig og klassisk nøttesmak. Et balansert måltid som gir en herlig start på dagen. 

 

Inneholder havregryn, solsikkeolje, fullrørsukker, rårørsukker, kokos, usøtet speltpops, hakkede mandler, hakkede hasselnøtter og Himalayasalt.

 

EPDnr 4842753     Kjøkkenhagen

 
Crunchy Nøtte-Sjokolade.jpg

Crunchy Nøtte-Sjokolade er en frokostblanding hvor crunchyen bakes skånsomt i BioKings bakeri i de østerriske alpene, og blir knasende sprø. Den perfekte blandingen mellom sjokolade og nøtter trekker ut det beste av begge smaker, i en herlig harmoni, og gir en smak utenom det vanlige.

 

Inneholder havregryn, hasselnøtter, fullrørsukker, solsikkeolje, rårørsukker, kokos, usøtet speltpops, kakaopulver, Himalayasalt og sjokolade.

 

EPDnr 4842761     Kjøkkenhagen

 
Speltflak.jpg

Speltflak blir produsert av spelt som tørkes på en forsiktig, naturlig og tradisjonell måte. De blir ikke ekstrudert, og beholder gode egenskaper.

 

Speltflakene er knasende sprø, og gir en god og sunn matopplevelse. De egner seg godt alene eksempelvis med melk, og er perfekte til å blande med noen av våre Frokost-, Crunchy- eller Müsli-produkter. På denne måten bidrar Speltflak til en velsmakende og godt balansert frokost.

 

Inneholder speltflak og emulgator solsikkelecitin.

 

EPDnr 4862249     Kjøkkenhagen

 
Crunchy Honning.jpg

Crunchy Honning er en nydelig frokostblanding. Denne knasende crunchyen er bakt med en fin blanding av jordmandler, kokosmasse og 10% honning, noe som gir en behagelig sødme og gjør den til en sunnere smaksopplevelse.

 

Inneholder havregryn, solsikkeolje, honning, fullrørsukker, kokosmasse, usøtet speltpops, jordmandler, sammalt havremel og Himalayasalt.

 

EPDnr 2056349     BioKing

 
Crunchy Eple-Kanel.jpg

Crunchy Eple-Kanel er en knasende sprø frokostblanding bakt. Crunchyen er bakt med jordmandler, en høy andel honning og kanel, samt hele 7% tørkede, sprø eplebiter. Dette gir en herlig aromatisk smaksopplevelse.

 

Inneholder havregryn, solsikkeolje, fullrørsukker, rårørsukker, tørkede eplebiter, usøtet speltpops, sammalt speltmel, jordmandler, kanel og Himalayasalt.

 

EPDnr 2793511     BioKing

 
Crunchy Bær.jpg

Crunchy Bær er en herlig frokostblanding som er rik på bær. Crunchyen bakes håndverksmessig i Kundl i de østerriske alpene. Etter bakingen tilsettes 3% tørkede bær. Disse premium bærene er bringebær, bjørnebær, jordbær og blåbær.

 

Inneholder havregryn, solsikkeolje, fullrørsukker, kokosflak, rørsukker, usøtet speltpops, sammalt havremel, frysetørkede bær og Himalayasalt.

 

EPDnr 2057586     BioKing

 
Cornflakes.jpg

Cornflakes lages på en naturlig og tradisjonell måte med skånsom tørking. De blir ikke ekstrudert og beholder gode egenskaper. De er knasende sprø, og smaker litt søtt av mais og malt. De egner seg veldig godt alene eller sammen med andre av våre Frokost-, Crunchy- eller Müsliprodukter.

 

Inneholder mais, rårørsukker, Himalayasalt og byggmaltekstrakt.

 

EPDnr 2056422     BioKing

 
Müsli 5-korn.jpg

Müsli 5-korn er en kornblanding av høyverdige havregryn, rugflak, speltflak, byggflak og hveteflak. Müsli 5-korn inneholder en stor andel havregryn (60%), som fra gammelt av sies å gi kraft, utholdenhet og langvarig energi. Vår kornblanding er lettfordøyelig, ideell som et lett måltid og godt egnet som basis for barnemat eller som tilsetning i bakevarer, gratenger og supper.

 

Inneholder havregryn, rugflak, speltflak, byggflak og hveteflak.

 

EPDnr 2057594     BioKing

 
Müsli Frukt.jpg

Müsli Frukt er en frokostblanding med høy andel (45%) av tørket frukt og nøtter. Kombinert med en kornblanding av høy kvalitet, gjør dette Müsli Frukt til et balansert og sunt måltid. Dette er en verdifull kilde til energi!

 

Inneholder havregryn, Sultanarosiner, tørkede aprikoser, dadler, tørkede bananer, ristede hasselnøtter og solsikkefrø.

 

EPDnr 2058733     BioKing

 
Müsli Balanse.jpg

Müsli Balanse er en herlig frokostblanding basert på solide ingredienser som er rik på naturlige kostfibre. Dette bidrar til å opprettholde en gunstig bakterieflora, og en naturlig balanse i mage- og tarmfunksjonene.

 

Inneholder havregryn, jordmandler, dadler, kokosmasse, chiafrø, epleterninger og havrekim.

 

EPDnr 4519641     BioKing

 
Müsli Energi.jpg

Müsli Energi er en frokostblanding av tørket frukt og komplekse karbohydrater som gir naturlig og langvarig tilskudd av energi. Hampfrø egner seg utmerket til restitusjon. De er god kilde til fettsyrer som omega-3 og omega-6. I tillegg inneholder hampfrø alle de viktige aminosyrene. Chiafrøene har høyt innhold av essensielle fettsyrer, proteiner, antioksidanter, vitaminer og mineraler.

 

Inneholder havregryn, chiafrø, kokosblomstsukker, dadler, bananflak, Amaranth pops, hampfrø, rips, tranebær, epleterninger, bringebær og bjørnebær.

 

EPDnr 4519914     BioKing

 
Müsli Protein.jpg

Müsli Protein er en frokostblanding med optimal kombinasjon av høyverdig protein, komplekse karbohydrater, vitaminer og mineraler fra planter, frukt, frø og nøtter. Dette er et balansert måltid med høy konsentrasjon av næringsstoffer, og er spesielt egnet som frokost, mellommåltid eller etter trening.

 

Inneholder havreflak, kokosblomstsukker, melkeprotein konsentrat 85, chiafrø, morbær, solsikkefrø, kokosmasse, hampfrø, epleterninger. av havreflak, kokos, chiafrø, morbær, solsikkefrø, hampfrø og epleterninger.

 

EPDnr 4519922     BioKing

 
Rosiner Sultanas.jpg

Rosiner Sultanas dyrkes i Tyrkia. De blir vasket flere ganger før de blir skånsomt tørket. Gjennom den skånsomme behandlingen bevares både aroma- og smaksstoffer samt vitaminer i rosinene.

 

Sultanarosiner inngår i våre Frokostprodukter, men egner seg også godt sammen med våre Crunchy- og Müsliprodukter, som snacks, i fruktsalater, til matlaging og i kaker.

 

Inneholder  Sultanarosiner og solsikkeolje.

 

EPDnr 2057578     BioKing

 
Blomsterhonning.jpg

Blomsterhonning. I de østerriske fjelllandskapene i Kundl samler biene blomsternektar fra viltvoksende blomster, urter og trær.

 

Blomstene gir honningen den fine, gylne fargen og en nydelig, aromatisk smak.

 

Høykvalitetshonning kan krystallisere, men gjøres flytende igjen i et varmt vannbad.

 

EPDnr 2097475     BioKing

 
 
kjokken_hagen.jpg